Časy, kdy parta naprosto obyčejných dívek a chlapců se v případě nouze měnili na téměř neporazitelné superhrdiny, už svůj vrchol slávy zažily. V dnešní době se samozřejmě podobné seriály i nadále tvoří, ale jejich sláva už oproti minulosti nedosahuje takových čísel. Je tady ale jedno anime, které i tak vsadilo na divokou kartu a vysloužilo si reboot původní manga série Tokyo Mew Mew od Reiko Yoshidy a Mii Ikumi. A udělalo dobře, jelikož první série byla úspěšně ukončena a je rovnou potvrzena i druhá.

Letošní letní novinka, která nese název Tokyo Mew Mew New, ukončila nedávno svou první sérii, přičemž poslední díl dokonce navnadil na další pokračování. Proto vyvstala otázka, zda se dočkáme další série. Naštěstí Twitter dal fanouškům jasnou odpověď a už příští rok v dubnu/aprilu se můžeme těšit na další díly. Samotná zpráva nabízí trailer, kde můžeme vidět, co na fanoušky bude čekat.

A pokud vás tahle klasika minula, jedná se skupinu dívek, které jsou součástí výzkumu zabývající se sloučením DNA různých druhů zvířat s lidským genomem. Účelem celého projektu je vytvořit geneticky modifikovaný tým lidí, kteří budou ochraňovat město před mimozemskými entitami. Ichigo Momomiya se navíc jednoho dne probudí se schopnostmi kočky iriomotské a musí dát dohromady zbytek lidí, kteří tvoří zbylé Meow Meow dívky. Zároveň ale musí žít normální život a ukrývat svou identitu. Prostě stará neumírající klasika.

Který seriál podobného typu máte nejraději vy?