Na letošním filmovém festivalu SXSW se objevila nová černá komedie s prvky sci-fi jménem Timestalker, kterou napsala a natočila herečka Alice Lowe. Kdo viděl Jednotku příliš rychlého nasazení (2007), tak si ji může pamatovat jako tu věčně zpruzenou zaměstnankyni v supermarketu Simona Skinnera. Její zmíněný zrežírovaný film, ve kterém sama ztvárnila hlavní roli, každopádně sklízí především pozitivní recenze. A nyní máme na světě i oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Herečka ztvární Agnes, nešťastnou hrdinku, která se zamiluje do nesprávného muže. A to hned několikrát v průběhu několika staletí. Když se do něho totiž Agnes zamiluje, o nějaký čas později zemře hrozivou smrtí, pak se o století později reinkarnuje, čímž celý cyklus začne znovu. Agnes tak budeme sledovat v 17. století ve Skotsku, pak v 18. století ve venkovské Anglii a posléze i ve 20. století v New Yorku. A dokonce bychom se s ní měli podívat i do apokalyptického 22. století. Hrdinka tak před sebou bude mít náležitě chaotickou cestu, která čeká na každého, kdo se odváží následovat své srdce. 

Alice Lowe je taktéž tvůrkyní další černé komedie jménem Nenarozená pomsta (2016), která byla její celovečerním režijním debutem.

Dále se ve filmu objeví herci jako Aneurin Barnard, Jacob Anderson, Nick Frost, Kate Dickie, Tanya Reynolds, Mike Wozniak, Dan Renton Skinner a Zach Wyatt.

V britských kinech od 11. 10. 2024, zatím není známo, zda se film podívá také k nám.