Natočit v dnešní době standardní teenagerovskou vyvražďovačku, která by bavila, už není vůbec nic jednoduchého, proto se tvůrci čím dál častěji snaží přijít s nějakými originálními nápady, aby celý zážitek pořádně okořenili. A mnohdy ony nápady samozřejmě zahrnují i nadpřirozeno. Někdy to opravdu funguje, dobrým příkladem budiž hororová komedie Všechno nejhorší (2017), kde hlavní hrdinka uvízne v časové smyčce. K hrátkám s časem se uchýlil i další puberťácký slasher jménem Time Cut, který na konci měsíce uvede Netflix. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní hrdinkou se stává středoškolačka Lucy Field (Madison Bailey), která jednoho dne objeví stroj času. S jeho pomocí se následně vrací zpět do minulosti, přesněji do roku 2003, aby mohla zabránit zločinu, kvůli němuž nemůže najít klid. Pokusí se tak zachránit život své starší sestře Summer (Antonia Gentry), která se stala obětí maskovaného vrahouna. 

O scénář a režii se postarala Hannah Macpherson, která točila pro série jako Ozn@čená (2016), Maličkosti (2019) a School Spirits (2023). Spolu s ní na scénáři pracoval i Michael Kennedy (Slečna Bestie).

Dále hrají Michael Shanks, Griffin Gluck, Summer H. Howell, Megan Best, Adam Hurtig, Sydney Sabiston, Gwendolyn Collins, Dutchess Cayetano a Tyrell Witherspoon.

Na Netflixu od 30. 10. 2024.