Za několik týdnů vejde do kin nový thriller jménem Tiché znamení (Blink Twice), který bude celovečerním režijním debutem herečky Zoë Kravitz (The Batman). Amazon MGM Studios se nyní pochlubilo dalším oficiálním trailerem, který si můžete pustit výše.

Hlavní hrdinkou se stává Frida (Naomi Ackie), mladá barmanka z Los Angeles, která se nechá okouzlit Slaterem Kingem (Channing Tatum), extrémně bohatým podnikatelem a šéfem jisté technologické společnosti. Ten ji následně pozve na svůj soukromý ráj, respektive na ostrov, kde se připravuje řádně ohromná oslava. A Frida samozřejmě přijme. Když na ostrov dorazí, začne ji zaplavovat štěstí z toho, že se dostala do světa elity. Postupem času si ale začne uvědomovat, že tu něco nehraje. Bude tak muset co nejdříve odhalit pravdu, jinak hrozí, že se z ostrova už nikdy nevrátí. Trailer toho možná vyzrazuje až příliš, ale třeba nás film ještě něčím překvapí. 

Zoë Kravitz, která na filmu pracovala už od roku 2017, se postaral jak o režii, tak i o scénář. Spolu s ní na něm pracoval ještě E.T. Feigenbaum (High Fidelity).

Dále si ve snímku zahrají herci jako Adria Arjona, Geena Davis, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment, Christian Slater, Alia Shawkat, Simon Rex, Levon Hawke, Saul Williams, Liz Caribel a Julian Sedgwick.

Snímek se objeví v kinech 22. 8. 2024.