V roce 2010 nám filmař Dan Brown nadělil svůj drsný krátkometrážní snímek jménem Šťastný den, který vám dokáže jediné. Pokud na veřejnosti zjistíte, že jste právě vyhráli loterii a stali se z vás milionáři, raději to netrubte na všechny strany.

Nyní se Brown rozhodl, že svůj solidní kraťas převede také do celovečerní podoby. Výše se tak můžete podívat na trailer k filmu Your Lucky Day, v němž si hlavní roli zahrál Angus Cloud, americký herec ze seriálu Euforie (2019), který letos v létě ve svých pětadvaceti letech zemřel.

Příběh se zaměří na mladíka jménem Sterling (Cloud), který se na benzínce stane svědkem výhry v loterii. Jeden ze zákazníků zjistí, že drží v rukou vítězný tiket, za nějž má dostat až 156 milionů dolarů. Sterling proto využije situace a rozhodne se jednat. 

Se zbraní v ruce se rázem pokusí přimět výherce, aby mu tiket s výhrou předal. Věci ale nepůjdou podle plánu, protože rázem se dostane do přestřelky s policistou, o jehož přítomnosti Sterling nevěděl. V kaluži krve pak zůstává nejenom původní výherce, ale i policista.

A jelikož Sterling nyní odhalil svou tvář zbylým svědkům, mezi které patří místní prodavač a muž s těhotnou manželkou, bude muset svůj plán přehodnotit. Sterling bude ochotný se o peníze z ostatními přítomnými podělit za předpokladu, že ho nikdo z nich neudá a úřadům zalžou o tom, co se na benzínce stalo. Jak je ale z traileru zřejmé, tak jednoduché to samozřejmě nebude. 

Dan Brown se postaral jak o scénář, tak i o režii. Zároveň se bude jednat o jeho celovečerní debut, tudíž mu budeme držet palce, aby dopadl na výbornou.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jason O'Mara, Spencer Garrett, Jason Wiles, Sterling Beaumon, Elliot Knight, Jessica Garza, Mousa Kraish, Sebastian Sozzi a Jaylen Moore.

Snímek by měl dorazit na VOD již 14. 11. 2023.