Nick Stahl, kterého si můžete pamatovat jako představitele Johna Connora z Terminátora 3 (2003), se objeví v hlavní roli chystaného thrilleru jménem What You Wish For. Snímek se pochlubil novým oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Stahl si zahraje Ryana, talentovaného kuchaře, na kterého se ale štěstí příliš neusmálo, přičemž zároveň má i problémy s hazardem. Jednoho dne se mu ale naskytne příležitost vzít si dovolenou a letět hluboko do deštných pralesů Jižní Ameriky, kde má své sídlo Jack (Brian Groh), jeho tehdejší kamarád a spolužák z gastronomické školy, jehož Ryan neviděl celých 12 let. Z Jacka se mezitím stal milionář, který si žije v prvotřídním luxusu a poskytuje exkluzivní kulinářské zážitky pro ultrabohaté.

O nějaký čas později ho ale Ryan najde mrtvého. A jelikož Jackovi záviděl jeho luxusní život, rozhodne se převzít jeho identitu. Brzy ale na vlastní kůži zjistí, co Jack musel všechno dělat pro to, aby o svůj životní styl nepřišel. A jak to podle traileru vypadá, vaření pro bohaté žádnou bezpečnou prací nebude. 

O scénář a režii se postaral Nick Tomnay, který má za sebou například krimi komedii The Perfect Host (2010).

Dále se ve snímku představí herci jako Tamsin Topolski, Randy Vasquez, Penelope Mitchell, Juan Carlos Messier, Ariel Sierra, Greg Winter, Laure Stockley a Norma Nivia.

Snímek dorazí na VOD 31. 5. 2024.