Showtime a Paramount+ představují oficiální trailer na britský seriál jménem The Woman in the Wall, ve kterém se v hlavní roli objeví Ruth Wilson (Luther). Podívat se na něj můžete výše.

Příběh bude vyprávět o ženě jménem Lorna Brady (Wilson), která žije v irském městečku Kilkinure. Jednoho dne najde ve svém domě mrtvou ženu. Sama však nemá tušení, jak se tam vlastně dostala. Je snad za její smrt sama zodpovědná? Je to možné, protože se už dlouho potýká s náměsíčností. Respektive od té doby, co byla v 15 letech uvězněna v ženském klášteře. Zde porodila dceru Agnes, která jí však byla krutě odebrána a odnesena neznámo kam. Jak s tím ale smrt neznámé ženy souvisí? 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Joe Murtagh, který například napsal scénář k dramatu Calm with Horses (2019). O režii jednotlivých epizod se postarali Harry Wootliff, Solène Guichard a Rachna Suri.

Dále se v seriálu objeví herci jako Daryl McCormack, Simon Delaney, Charles Abomeli, Lynn Rafferty, Chizzy Akudolu, Abby Fitz, Mark Huberman a Frances Tomelty.

Na Showtimu a službě Paramount+ se seriál objeví 19. 1. 2024, u nás by ho snad eventuálně mohl uvést SkyShowtime.