Peter Dinklage, představitel Tyriona Lannistera ze Hry o trůny (2011), si zahraje v chystaném westernu jménem The Thicket, na který nedávno vyšel oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Dinklage zde vystoupí jako Reginald Jones, s ničím se nepárající a drsný lovec odměn, který je naverbován jistým zoufalým mužem, aby vystopoval nelítostnou vrahounku známou jako Cutthroat Bill (Juliette Lewis). Shromáždí proto kolem sebe skupinku nepravděpodobných hrdinů, včetně bývalého otroka, který kopal hroby, a ženu, jež se v ulicích měst pohybuje jako ryba ve vodě, aby se mohli vydat na nebezpečnou výpravu, jejímž cílem bude dopadení zmíněné záporačky. Jejich cesta je zavede až do hrozivé země nikoho, která je známá jako The Thicket. Podaří se jim cíl nakonec dostihnout a přežít následnou konfrontaci? 

O režii se postaral Elliott Lester, který například natočil akčňák Blesk (2011) a thriller Cesta bez návratu (2017). Scénář i vzal na starost Chris Kelley (Banshee).

Dále se ve snímku objeví herci jako Arliss Howard, Ned Dennehy, Esme Creed-Miles, Macon Blair, Gbenga Akinnagbe, Leslie Grace, Andrew Schulz, James Hetfield a další.

V amerických kinech od 6. 9. 2024, zatím nevíme, zda se film dostane také k nám.