Studio Lionsgate nám konečně nadělilo plnohodnotný trailer na home invasion snímek The Strangers: Chapter 1, novou kapitolu ze známé hororové značky, kterou odstartoval snímek Oni (The Strangers) z roku 2008. Na upoutávku se můžete podívat výše. Trailer tak hodně pomrkává právě na první díl od Bryana Bertina, opět zde máme mladý pár, kterým se do domu vloupe trojce maskovaných vrahounů, evidentně jde o stejné jedince, které nám představily předešlé dva filmy.

Hlavními hrdiny se tentokrát stávají Maya (Madelaine Petsch) a Ryan (Froy Gutierrez), kteří se rozhodnou strávit nějaký čas v odlehlé chatě poblíž podivného městečka. Strašlivý boj o život začne ve chvíli, kdy jim začne dělat peklo na zemi zmíněná trojce „cizinců“, která udeří bez milosti a zdánlivě i bez motivu. Snímek by měl být začátkem zbrusu nové trilogie, tudíž maskovaní vrazi zřejmě ve filmu neřeknou své poslední slovo. 

O režii se postaral Renny Harlin, který je zodpovědný za slavné filmy jako Smrtonosná past 2 (1990), Cliffhanger (1993), Dlouhý polibek na dobrou noc (1996) a Lovci myšlenek (2004). Za scénářem stojí Alan R. Cohen a Alan Freedland.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ema Horvath, Ella Bruccoleri, George Young, Ryan Bown a Ben Cartwright.

Do amerických kin se snímek podívá 17. 5. 2024, u nás to bude zřejmě o den dříve.