Příští měsíc bude v kinech premiérovat další kapitola z filmové série The Strangers (Oni), která má být začátkem zbrusu nové trilogie. Na scénu tak opět nastupuje psychopatická trojice sadistických vrahounů s maskami, která hlavní hrdiny terorizovala i v předešlých dvou dílech. Všichni padouši se dočkali i vlastních plakátů, které si můžete prohlédnout níže.

Bylo také potvrzeno, že k nám se film skutečně dostane den před premiérou ve Spojených státech, to znamená již 16. 5. 2024. Snímek Cizinci: Kapitola 1 by každopádně měl být další hororovou home invasion podívanou, ve které se hlavními protagonisty (podobně jako v prvním filmu z roku 2008) stane mladý pár.

Ten tvoří Maya (Madelaine Petsch) a Ryan (Froy Gutierrez), kteří jsou kvůli porouchanému autu nuceni nějaký čas strávit v odlehlé chatě poblíž podivného městečka. A právě zde si na ně už brousí nože zmíněná trojice zabijáků.

Chystaná trilogie by nám měla každopádně také konečně odpovědět na otázku, kdo vlastně vrahouni jsou a jaká je jejich motivace zabíjet. 

Režii si vzal pod palec Renny Harlin, který je zodpovědný za slavné filmy jako Smrtonosná past 2 (1990), Cliffhanger (1993), Dlouhý polibek na dobrou noc (1996) a Lovci myšlenek (2004). Za scénářem stojí Alan R. Cohen a Alan Freedland.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Gabriel Basso, Rachel Shenton, Ema Horvath, Ella Bruccoleri, George Young, Ryan Bown a Ben Cartwright.