Poslední klapka nového filmu slavného režiséra Davida Cronenberga padla před půlrokem. A i přestože zatím stále ještě nevíme, kdy přesně se novinky jménem The Shrouds dočkáme, na světě máme konečně první fotky. Prohlédnout si je můžete níže.

Na jedné z fotek se nachází Vincent Cassel, který si zahraje hlavního protagonistu Karshe, truchlícího vdovce a vizionářského obchodníka, který vybuduje prazvláštní hřbitov. Klienti a návštěvníci tak mohou pomocí speciálního rubáše pozorovat rozklad mrtvol svých blízkých v reálném čase. Když však lidé začnou ničit hroby, včetně i toho, v němž se nachází tělo jeho zesnulé ženy, začne přemýšlet nad tím, zda jeho vynález byl skutečně dobrým nápadem.

Na fotce spolu s Casselem je také herečka Diane Kruger, která si má ve filmu údajně zahrát hned tři postavy. 

Herečka minulý rok také uvedla, že se bude jednat o Cronenbergův možná nejosobnější film, protože by se v něm měla odrážet smutná událost z roku 2017, kdy zemřela jeho žena Carolyn v 66 letech.

Filmař se tradičně postaral jak o scénář, tak i o režii. Dále by se měli ve snímku ještě objevit herci jako Guy Pearce, Elizabeth Saunders, Jennifer Dale, Steve Switzman a Matt Willis.

Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry.