Scenárista Todd A. Kessler a služba Apple TV+ pro nás připravují hvězdně obsazenou sérii jménem The New Look, která bude premiérovat za necelý měsíc. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní dějová linie se zaměří na Christiana Diora (Ben Mendelsohn), jednoho z nejslavnějších a nejvlivnějších světových módních návrhářů. Příběh nás tak zavede do Paříže 40. let, přesněji jen několik roků po skončení druhé světové války. A jak je asi z názvu zřejmé, měli bychom se stát svědky toho, jak Dior světu představil své veledílo v podobě převratné módní kolekce New Look.

Vedle Mendelsohna se v seriálu ukážou další slavné tváře, které si zahrají historické postavy, představí se nám tak Juliette Binoche (Čokoláda) jako Coco Chanel, Maisie Williams (Hra o trůny) jako Catherine Dior a John Malkovich (Po přečtení spalte) jako Lucien Lelong.

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Todd A. Kessler, který byl jedním z tvůrců seriálu Bloodline (2015). O režii jednotlivých epizod se postarali Jeremy Podeswa, Helen Shaver a Julia Ducournau.

Dále hrají Emily Mortimer, David Kammenos, Michael Carter, Jannis Niewöhner, Claes Bang, Hugo Becker a Dominic Tighe.

Na službě Apple TV+ bude seriál premiérovat 14. 2. 2024.