Už tento měsíc uvede studio Bulldog Film vcelku slibně vyhlížející britský horůrek jménem The Moor, který byl zároveň jeden z posledních filmů již zesnulého Bernarda Hilla (trilogie Pána prstenů). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Jednou z hlavních postav se stává mladá žena jménem Claire (Sophia La Porta), která byla v době, kdy jejího nejlepšího kamaráda někdo unesl a zavraždil, ještě dítětem. O 25 let později si její vrah už téměř odseděl svůj trest a brzy má být propuštěn na svobodu. Na Claire se tak obrátí Bill (David Edward-Robertson), otec jejího zavražděného kamaráda, který hodlá vytvořit plán, s jehož pomocí vraha udrží za mřížemi. Spolu s jasnovidkou Eleanor (Elizabeth Dormer-Phillips) se tak vydávají na hrůzostrašné vřesovitě, které má být místem posledního odpočinku Billlova syna. Najdou zde však víc než jen duchy mrtvých dětí. Něco temného a zlého, co se nachází přímo pod jejich nohama. 

O režii filmu se postaral Chris Cronin, pro něhož bude film celovečerním debutem. To samé bude platit i pro Paula Thomase, který se zas postaral o scénář.

Dále se ve snímku objeví herci jako Mark Peachey, Vicki Hackett, Dexter Sol Ansell, Margaret Brearey, Trevor Dwyer-Lynch, Velton Lishke, Billie Suggett a Duggal Ram.

V britských kinech se film objeví 14. 6. 2024, snad si tudíž eventuálně najde cestu i k nám.