Příští měsíc bude premiérovat hvězdně obsazené drama jménem The Long Game, ve kterém v předních rolích uvidíme herce Jaye Hernandeze (Sebevražedný oddíl) a Dennise Quaida (Vocasy na tripu). Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do roku 1956, v němž se JB Peña a jeho manželka přestěhují do malého městečka Del Rio v Texasu. Z určité části se sem JB přestěhoval kvůli práci školního dozorce, především si zde ale chce splnit svůj sen. Připojit se k prestižnímu golfovému klubu Del Rio Country Club. Když je ale kvůli svému mexickému původu odmítnut, JB se cítí zdrcen.

Následně se ale střetne se skupinou mladíků, kteří pracují jako nosiči golfových holí a výstroje. A i přestože s něčím takovým nemá pořádné zkušenosti, JB je přesvědčí, aby založili svůj vlastní středoškolský golfový tým. V rámci toho se následně vydávají na cestu, na které zjistí, že k zápisu do historie je zapotřebí více než jen golfové dovednosti. Snímek bude vycházet z knihy Mustang Miracle z roku 2012, kterou napsal Humberto G. Garcia.

O režii se postaral Julio Quintana, který má za sebou drama Loď (2016) a Modrý zázrak (2021). Scénář si vzali pod palec Paco Farias a Jennifer C. Stetson.

Dále se ve snímku objeví herci jako Cheech Marin, Julian Works, Jaina Lee Ortiz, Brett Cullen, Oscar Nuñez, Richard Robichaux, Paulina Chávez, Gillian Vigman, Jimmy Gonzales, Heather Kafka a José Julián.

V amerických kinech by se měl film objevit 12. 4. 2024, o premiéře u nás zatím informace nemáme.