Pokud se vám líbí komorní krimi thrillery, které svým stylem krapet připomínají nějakou tarantinovku, případně něco od bráchů Coenů, můžete zkusit dát šanci snímku The Last Stop in Yuma County. Snímek se již objevil na filmovém festivalu v Sitges a Fantastic Festu, kde se dočkal především pochvalných reakcí. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem prodejce nožů (Jim Cummings), který uvízne na odpočívadle uprostřed arizonských pustin. Zatímco ale v místní malé restauraci čeká na náklaďák, vstoupí do ní dva lupiči, kteří právě vykradli banku. Než ale prodejce se servírkou stačí zavolat policii, oba dva zločinci poznají, co mají za lubem. Pod hrozbou smrti jim poručí, aby se nějakou dobu chovali před ostatními zákazníky zcela normálně a předstírali, že je vše v naprostém pořádku. Oba dva lupiči však nebudou jedinými příchozími, kteří mají bouchačku u boku. A už brzy budou kulky lítat vzduchem. 

O scénář a režii se postaral americký filmař Francis Galluppi, pro něhož je snímek celovečerním debutem.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jocelin Donahue, Richard Brake, Nicholas Logan, Faizon Love, Michael Abbott Jr., Gene Jones, Robin Bartlett, Sierra McCormick, Connor Paolo, Ryan Masson, Sam Huntington, Jon Proudstar, Barbara Crampton, Robert Broski a Alex Essoe.

Snímek bude uveden na VOD 10. 5. 2024.