Minulý rok na jaře jsme se dozvěděli, že ve výrobě je černá komedie s nádechem thrilleru jménem The Kill Room, která se může chlubit řádně sympatickým hereckým obsazením. V hlavních rolích totiž uvidíme Samuela L. Jacksona (Tajná invaze) a Umu Thurman (Kill Bill), dva dvorní herce Quentina Tarantina, které opět uvidíme pospolu v jednom filmu poprvé od dob Pulp Fiction (1994). Ano, skutečně spolu oba herci na ničem dalším nespolupracovali skoro 30 let.

Server Deadline nedávno také konečně odhalil, kdy přesně k nám snímek dorazí. V amerických kinech by měl snímek premiérovat již 28. 9. 2023, u nás to snad bude klasicky zase o den dřív. V nejbližší době bychom se proto mohli dočkat nějakého toho prvního oficiálního traileru, který nám ukáže, co všechno vlastně můžeme od snímku čekat. 

Příběh by se měl zaměřit na tři primární postavy – nájemného zabijáka (Joe Manganiello), jeho šéfa (Jackson) a obchodnici s uměním (Thurman). Jistý plán pro praní špinavých peněz, do kterého jsou zapojeni všichni tři, následně onoho zabijáka přes noc přemění na jakousi avantgardní senzaci, které využije právě ona obchodnice s uměním, aby se postavila zločineckému podsvětí.

Režii filmu si vzala na starost Nicol Paone, která se postarala o komediální drama Friendsgiving (2020). To však není hodnocené zrovna nejlépe, tak doufejme, že tentokrát se filmařce zadaří o něco lépe. Scénář zas zpracoval Jonathan Jacobsson, který se například podílel na tvorbě seriálu The Sonnet Project (2013). 

V obsazení se dále nachází i Maya Hawke, dcera Umy Thurman a Ethana Hawka (Seveřan), která se především proslavila díky slavné sérii Stranger Things (2016). Ve snímku by podle všeho měla také ztvárnit jednu z primárních postav.

Mezi další herce, které v chystané černé komedii uvidíme, patří také Debi Mazar, Matthew Maher, Mike Doyle, Dree Hemingway, Gionna Daddio, Jennifer Kim a Amy Keum.