Herec a filmař Michael Showalter, který nám například nadělil povedenou romantickou komedii Pěkně blbě (2017), uvede na službě Prime Video své nové drama jménem The Idea of You. Jednu z hlavních rolí si zde zahraje Anne Hathaway (Eileen), výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem Solène (Hathaway), čtyřicetileté svobodné matky, která začne nečekaný románek se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem slavné hudební skupiny August Moon. Když si ale ,,pouhý smrtelník“ začne něco se světoznámou hvězdou, jeho soukromý život bude rázem čelit velkým překážkám. Vztah mezi oběma hrdiny se tak stane na internetu senzací, přičemž Solène i její dcera se stanou terčem vzteklých fanoušků a nenasytných médií. Snímek bude vycházet ze stejnojmenného bestselleru z roku 2017, který napsala Robinne Lee. 

Michael Showalter je dále zodpovědný za tituly jako Dokud nás vražda nerozdělí (2020), Očima Tammy Faye (2021) a Spoiler Alert (2022). Scénář zpracoval spolu s Jennifer Westfeldt (Svobodní se závazky).

Dále hrají Ella Rubin, Annie Mumolo, Reid Scott, Perry Mattfeld, Mathilda Gianopoulos, Meg Millidge a Raymond Cham Jr.

Na službě Prime Video od 2. 5. 2024.