Někdy v budoucnu nám začínající filmař Ben Shirinian nadělí svůj celovečerní debut, kterým se stane psychologické drama The Housewife. Natáčení sice začne až někdy během června, ale už teď má projekt na palubě hvězdné tváře.

Server The Hollywood Reporter hlásí, že v chystaném filmu se objeví herci jako Naomi Watts (Mulholland Drive), Tye Sheridan (Ready Player One), Michael Imperioli (Bílý lotos) a Norman Reedus (Živí mrtví). O scénář by se měla postarat Alyssa Hill, která bude zároveň jednou z výkonných producentek filmu. Mezi další producenty budou ještě patřit Robbie Brenner, Kevin McKeon a Lee Broda.

Chystaný snímek, který bude vycházet ze skutečného příběhu z roku 1964, se zaměří na odhodlaného mladého novináře (Sheridan) od New York Times. Tomu se jednoho dne podaří v New Yorku vystopovat muže, který by mohl být bývalým nacistickým důstojníkem, jenž nyní tajně žije ve Spojených státech. Když se ale novinář seznámí a následně i spřátelí s elegantní a okouzlující manželkou (Watts) podezřelého, jeho vyšetřování se zkomplikuje a začne být mnohem znepokojivější.

Než v létě padne první klapka, tak do té doby by se k projektu mohly upsat ještě nějaké další známé tváře. 

Neon International hodlá snímek nabízet zahraničním kupcům na nadcházejícím filmovém festivalu v Berlíně, který začne přesně za týden. Filmu bychom se odhadem mohli dočkat někdy v roce 2025.