Talentovaný Jeff Nichols nám po sedmi letech konečně nadělí svůj další film, který se navíc může chlubit řádně sympatickým obsazením. Na konci podzimu bude v kinech premiérovat jeho podívaná jménem The Bikeriders, ve které si zahrají hvězdy jako Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler a Michael Shannon. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do fiktivního amerického města roku 1965, jednou z hlavních postav se stává Johnny (Hardy), který založil motorkářskou skupinu jménem Vandals. Ta se pro něho stala něco jako rodinou, do které patří i mladý jezdec jménem Benny (Butler). Tomu však do života vstoupí Kathy (Comer), která se do pohledného motorkáře samozřejmě zakouká. 

Velice krátce po jejich seznámení se vezmou, přičemž Kathy doufá, že se jí podaří z Bennyho udělat hodného a nekonfliktního manžela, který se veškerému násilí vyhýbá obloukem. Takový ale život motorkáře zkrátka být nemůže, obzvlášť ne u skupiny jako Vandalové, která začne nabírat čím díl víc členů. V rámci toho začne tento motorkářský gang následně přičichávat k mnohým nelegálním aktivitám, mezi které patří například prodej drog a žhářství.

Ovšem podle traileru se zdá, že s tím začne mít problém i sám Benny. Možná se proto bude muset brzy rozhodnout, komu nakonec dá přednost. Své lásce z masa a kostí, kterou představuje Kathy? Nebo lásce k motorkám, kterou zas představuje Johnny a jeho měnící se gang? 

Jeff Nichols se postaral jak o scénář, tak i o režii, mezi jeho další slavné filmy patří ještě Úkryt (2011), Bahno z Mississippi (2012) a Půlnoční dítě (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Boyd Holbrook, Norman Reedus (jsou tam motorky, takže to nemůže být překvapující), Damon Herriman, Beau Knapp, Karl Glusman, Emory Cohen, Mike Faist, Toby Wallace a Phuong Kubacki.

V kinech se snímek objeví 30. 11. 2023.