Mnozí budou asi Sebastiana Stana znát především z MCU, kde ztvárnil charismatického Buckyho Barnse, ovšem v posledních letech na sebe upozorňuje i v jiných projektech. Za výkon v minisérii Pam a Tommy (2022) byl dokonce nominován nejenom na cenu Emmy, ale i Zlatý glób. Stan zkrátka ukázal, že mu slušně jdou i nekomiksové role.

Nad jeho příští rolí však možná někteří vyvalí oči, Stana totiž v budoucnu uvidíme ve snímku The Apprentice, kde si zahraje Donalda Trumpa, známého amerického podnikatele, který to dotáhl až na prezidenta Spojených států. Venku už navíc máme i fotku z natáčení, které podle všeho již započalo minulý měsíc. Co na hercovu přeměnu říkáte? 

Příběh by se měl zaměřit na události Trumpova života ze 70. a 80. let, sledovat ho tak budeme v období, kdy působil jako obchodník nemovitostmi, přičemž vynechán by neměl být ani jeho postupný vzestup k moci.

Ve filmu se objeví i jeho tehdejší žena, kterou byla samozřejmě československá rodačka Ivana Trump. Tu by si zas měla zahrát Maria Bakalova, bulharská herečka, která to dotáhla do Hollywoodu díky ztvárnění Boratovy dcery Tutary ve snímku Boratův navázaný telefilm (2020). Což je poměrně zajímavé, protože ve druhém Boratovi má herečka výraznou sekvenci s Rudym Giulianim, bývalým právníkem Trumpa, jenž následně čelil trestnému stíhání.

A když už mluvíme o právnících, také je třeba zmínit, že v chystaném filmu se objeví i Jeremy Strong (Chicagský tribunál), který zas ztvární Roye Cohna. Na vztah mezi ním a Trumpem se bude snímek mimo jiné zaměřovat. A jelikož i tento Trumpův právník měl určité problémy se zákonem, jsme rozhodně velice zvědaví na to, jak nám onen vztah vlastně tvůrci představí. 

O režii se stará íránský režisér Ali Abbasi, který na festivalu v Cannes zabodoval se svým filmem Tina a Vore (2018). Natočil také dvě epizody z první řady seriálové adaptace videohry The Last of Us.

Scénář si vzal na starost Gabriel Sherman, který je například autorem knihy The Loudest Voice in the Room, jež se zaměřuje na Rogera Ailese, tehdejšího generálního ředitele Fox News. Z knihy pak vzešel i seriál Nejsilnější hlas (2019), na jehož scénáři se Sherman také podílel. Tak uvidíme, co z filmu nakonec vyleze.