Po nedávno zveřejněném plakátu k nám skutečně dorazil také první oficiální trailer na snímek Thanksgiving, nový slasher od herce a režiséra Eliho Rotha, který brutalitu a galony krve vyloženě miluje. Však se stačí podívat na jeho filmografii, která se skládá z kousků jako Cabin Fever (2002) Hostel (2005) a Green Inferno (2013).

Film Thanksgiving ale bude v jednom jistém ohledu speciální. Bude totiž vycházet z jeho falešného Grindhouse traileru z roku 2007 na stejnojmenný a fiktivní slasher horor, ve kterém sadistický zabiják rozpoutá na Den díkuvzdání v malém americkém městečku masakr. A jak se podle nově vydaného traileru na celovečerní verzi zdá, Roth nám nadělí určité sekvence, které jsme mohli vidět i v jeho grindhousovém projektu. 

Opět se tak dočkáme scény ze slavnostního průvodu, který se vší pravděpodobností skončí uťatou hlavou. Stejně tak zde máme i scénu s trampolínou, která pro mladou dívku skončí dost špatně a neskutečně bolestivě. Aspoň tedy za předpokladu, že snímek bude vycházet z původní grindhousové verze. Hlavním hrdinou příběhu se má stát šerif (Patrick Dempsey), který se pokusí vrahovo krvavé řádění zastavit.

Připojit by se k němu měla i slavná TikTok hvězda Addison Rae, o jejíž postavě však stále nic nevíme. Kvůli momentální stávce herců a scenáristů nemohou mnohé hvězdy z obsazení snímek propagovat, je tudíž otázkou, jaký úspěch vlastně zaznamená v box officu. 

Eli Roth se každopádně postaral jak o scénář, tak i o režii. Snímek bude také mít českou stopu, hlavním kameramanem se totiž stal Milan Chadima, který Rothovi točil oba dva díly Hostelu.

Dále by se ve snímku měli objevit herci jako Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim, Nell Verlaque, Karen Cliche, Chris Sandiford, Tim Dillon a Tomaso Sanelli.

Snímek by se měl v amerických kinech objevit 17. 11. 2023, na informace o premiéře v Česku si budeme muset počkat.