Herec a režisér Eli Roth šel ve stopách Roberta Rodrigueze a jeho akčňáku Machete, v rámci čehož se rozhodl, že na motivy svého falešného Grindhouse traileru na neexistující slasher horor jménem Thanksgiving skutečně vytvoří celovečerní snímek. A nyní zde máme plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do městečka Plymouth ve státě Massachusetts, které je známé především tím, že v něm proběhl první americký Den díkůvzdání. A právě v rámci tohoto tradičního svátku začne obyvatele městečka terorizovat strašlivý a sadistický vrahoun jménem John Carver, který si mučení svých nebohých obětí před zabitím opravdu neskonale užívá. 

TikTok hvězda Addison Rae si tak zahraje hlavní hrdinku, která bude muset spojit síly s místním šerifem (Patrick Dempsey), aby vrahovo řádění co nejdříve zastavili. Trailer se s brutalitou nedrží zpátky, přičemž se v něm dočkáme i několika mrkaček na onu výše zmíněnou falešnou upoutávku, kterou Roth v roce 2007 vytvořil v České republice během natáčení Hostelu 2. Tentokrát však už režisér do našich luhů a hájů nezavítal, hlavní část produkce celovečerní verze probíhala v Torontu a Hamiltonu v kanadském Ontariu.

S humorem evidentně Roth také ubral na plynu, patrně se skutečně dočkáme čistokrevného slasher hororu, kde může být vtipná maximálně tak ona absurdita brutality jednolitých vražd. 

Eli Roth se každopádně postaral jak o scénář, tak i o režii. A i přestože se už projekt nenatáčel u nás, snímek bude mít jistou českou stopu. Hlavním kameramanem se totiž stal Milan Chadima, který Rothovi točil oba dva díly Hostelu.

Dále by se ve snímku měli objevit herci jako Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim, Nell Verlaque, Karen Cliche, Chris Sandiford, Tim Dillon a Tomaso Sanelli.

U nás by měl snímek premiérovat 23. 11. 2023.