Herec a režisér Eli Roth by nám měl letos v listopadu nadělit snímek Thanksgiving, který bude vycházet z jeho fiktivního traileru na stejnojmenný a neexistující slasher horor. Kdo ono původní Grindhouse dílo z roku 2007 viděl, tak ví, že příběh pojednává o sadistickém vrahovi, který na Den díkuvzdání rozpoutá v malém americkém městečku krvavý masakr. A zde můžeme patrně čekat něco podobného. Napovídá tomu i nedávno zveřejněný oficiální plakát, který si můžete prohlédnout níže.

Hlavní postavou by se každopádně měl stát šerif (Patrick Dempsey), který se pokusí vrahovo krvavé řádění zastavit. Druhou přední postavou se má stát jakási mladá žena, kterou si zahraje úspěšná TikTok hvězda Addison Rae. Stále však není známo, koho přesně ve filmu vlastně ztvární. 

Zveřejnění prvního plakátu většinou naznačuje, že za rohem by mohla být také první upoutávka. Otázkou také je, v jakém stylu se vlastně snímek ponese. Dočkáme se opět krvavého slasheru, který bude okořeněný nějakým tím černým humorem? Nebo nás čeká skrznaskrz vážná podívaná, v níž pro nějakou legraci už nebude místo? To holt uvidíme.

Hodí se také připomenout, že původní fiktivní trailer se natáčel v České republice, přesněji v Kladně během doby, kdy Roth natáčel druhý díl Hostelu (2007). V traileru se tak například mihnou herci jako Lilian Malkina, Karel Vaňásek a Petr Vančura. Pokud Rothův Grindhouse projekt náhodou neznáte, můžete se na něj podívat níže. 

Zajímavé také je, že na celovečerní verzi pracoval i Milan Chadima, český kameraman, který s Rothem natáčel oba dva díly Hostelu.

Dále by se ve snímku měli objevit herci jako Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim, Nell Verlaque, Karen Cliche, Chris Sandiford, Tim Dillon a Tomaso Sanelli.

Snímek by se měl v amerických kinech objevit 17. 11. 2023, o premiéře v Česku však zatím informace nemáme.