Před měsícem nám studio Cineverse nadělilo krátkou upoutávku na vánoční slasher krvák Terrifier 3, ve kterém bude opět se zlým úsměvem na tváři řádit sadistický Art the Clown (David Howard Thornton). A nyní zde máme i plnohodnotný oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Konečně se také dozvídáme něco nového o hlavní dějové lince. Na scénu se opět vrací hrdinka Sienna Shaw (Lauren LaVera), které se podařilo přežít halloweenský masakr zmíněného ďábelského klauna. Spolu se svým bratrem se tak snaží začít nový život. Jak se pomalými kroky blíží svátky, oba se snaží naladit na vánoční atmosféru a nechat hrůzy minulosti za sebou. Ale když už si začnou myslet, že jsou již v bezpečí, Art the Clown ohlásí svůj velkolepý návrat. A je samozřejmě odhodlaný přeměnit vánoční pohodu na strašlivou noční můru.

Třetí díl měl tentokrát dvoumilionový rozpočet, ten předešlý si vystačil pouze s 250 tisíci. Tvůrci každopádně slibují, že třetí díl bude ze všech nejnásilnější

O scénář a režii se opět postaral Damien Leone, který má za sebou také horory jako All Hallows' Eve (2013) a Frankenstein vs. The Mummy (2015).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jason Patric, Daniel Roebuck, Bryce Johnson, Bradley Stryker, Samantha Scaffidi, Chris Jericho, Elliott Fullam, Margaret Anne Florence, Clint Howard, Antonella Rose, Krsy Fox a další.

V našich kinech od 24. 10. 2024.