A nyní něco pro silnější žaludky. Letos na podzim dorazí do kin náležitě nechutný a krvavý slasher horor Terrifier 3, o který se opět postaral filmař Damien Leone. Na scénu se tak opět vrátí sadistický vrahoun Art the Clown (David Howard Thornton), který bude s neskrývanou radostí terorizovat další nešťastníky, tentokrát během vánočního období. Dokazuje to i nově zveřejněný trailer, který si můžete pustit výše.

A je z něho zřejmé, že o krev a šílenou brutalitu nebude nouze. Připomeneme, že během promítání druhého dílu, který Leone uvedl v roce 2022, se v kinech omdlévalo a i zvracelo, přičemž Leone slibuje, že chystaný třetí díl bude ze všech filmů nejnásilnější. Opět se také vrátí Lauren LaVera, která si zahraje Siennu Shaw, protagonistku z předešlého filmu. Ovšem těžko říct, zda řádění ďábelského klauna přežije i tentokrát.

Jelikož „dvojka“ zaznamenala v kinech slušný komerční úspěch, třetí díl si mohl dovolit být o něco dražší, rozpočet údajně činí 2 miliony dolarů. Předešlý díl si zas vystačil „pouze“ s 250 tisíci. 

Damien Leone se tradičně postaral o scénář i režii. Dále se ve filmu objeví herci jako Jason Patric, Daniel Roebuck, Bryce Johnson, Bradley Stryker, Samantha Scaffidi, Chris Jericho, Elliott Fullam, Margaret Anne Florence, Clint Howard, Antonella Rose, Krsy Fox, Alexa Blair Robertson, Sienna Hubert-Ross, Chip Carriere, Charlotte McKee a Luciana VanDette.

Do českých kin snímek dorazí 24. 10. 2024.