Už za dva měsíce se na Netflixu objeví nový anime seriál jménem Terminator Zero, který bude zbrusu novou kapitolou slavné sci-fi franšízy. Minulý měsíc jsme se dočkali prvních obrázků, přičemž oficiální trailer by k nám mohl dorazit už velice brzy. Už nějakou dobu víme, o čem má nový Terminátor vyprávět, nyní také známe jména dalších herců, jejichž hlasy v seriálu uslyšíme. K titulu se připojili herci Rosario Dawson, Ann Dowd, André Holland a Sonoya Mizuno.

Rosario Dawson (Ahsoka) si zahraje Kokoro, vyspělou umělou inteligenci, která bude takovou japonskou odpovědí na záporácký Skynet se stejnou mocí.

Ann Dowd (Příběh služebnice) převezme roli Prorokyně, filozofické průvodkyně lidského odporu proti strojům, jež bude pastýřkou všech přeživších, kteří přebývají v temnotě neznáme budoucnosti.

André Holland (Moonlight) se představí jako Malcolm Lee, geniální počítačový programátor a otec tří dětí, kterého pronásledují noční můry o apokalyptické budoucnosti.

A pak je zde Sonoya Mizuno (Rod Draka), která propůjčí hlas Eiko, bojovnici lidského odporu, která je vyslána zpět v čase, aby zastavil Malcolma ve vypuštění Kokoro.

Jak už víme, příběh by nás měl zavést do roku 2022, během něhož už probíhá ničivá postapokalyptická válka mezi zbytky lidstva a armádami strojů. Podle dříve vydaného popisu to vypadá, že Eiko, která bude poslána zpět v čase do roku 1997, bude muset Malcolma taktéž ochránit.

Po krku mu zřejmě půjde nový Terminátor, jemuž propůjčí hlas Timothy Olyphant (Strážce pořádku). Jsme každopádně zvědaví, co dalšího nám o příběhu prozradí nějaký ten první trailer. 

Mezi výkonné producenty patří společnost Skydance a japonské animační studio Production I.G.

O režii jednotlivých epizod se postaral japonský filmař Masashi Kudo (Hajate no gotoku!).

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Mattson Tomlin, který nám například nadělil sci-fi Matka versus android (2021), zároveň také pracuje s Mattem Reevesem na druhé části Batmana s Robertem Pattinsonem.