Ve čtvrtek Věčné duše, v sobotu Lamy na tahu! Nic extra, co? Ale nebojte, sbíráme síly na období před Vánoci, kdy nás toho čeká více! 

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Věčné duše se konečně dostaly do města Port Damali. Během svého pobytu dokázaly naštvat jednoho hlavouna, ulovit jeho zvěda, obrátit zvěda na svou stranu a urovnat spor s hlavounem. Také se dostaly do základny řádu lykantropů a pomohly tak Anthonymu v jeho úkolu. Nyní před nimi ovšem stojí otázka - vydají se plnit další úkol s Anthonym, nebo vyrazí směrem ke stínovým přechodům?

Odpověď získáme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu.

A tady pro vás mám malou ukázku toho, proč tyto články píšu já a ne Flowee. Zeptal jsem se jí totiž na shrnutí minulé epizody. Toto byla její odpověď: "Šli jsme do kasárny, to jsme dělali v minulém díle." (Flowee, 6.12. 2021; 23:57)

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Lamení se v sobotu ujme Flowee. Když píšu tenhle článek, zrovna streamuje na svém kanále a čte pohádku na dobrou noc. Lze předpokládat, že na Lamy ale vytáhne trošku jiný obsah. Slyšel jsem něco o VR. Jo a taky o tom, že možná přijde i Endy! Tak se nechme překvapit!

Lamy začínají v sobotu od 18:00 na Twitchi!