První říjnový týden! Rozběhl se náš Štětcober a ve středu si něco namalujeme společně na Na tahu štětcem. Čtvrtek bude tradičně ve znamení Věčných duší a v sobotu si užijeme Lamení! 

ŘÍJEN - ŠTĚTCOBER! 

Flowee s Robkem ve spolupráci s našimi artisty Hafim a Aiwy vytvořili Štětcober! Každý den jedno téma, které můžete namalovat. O své výtvory se můžete podělit na našem Discordu, nebo na IG s hashtagem #jsmenatahu a označit @dndnatahu!

Do této akce se můžete zapojit, ať už malujete jakýmkoli stylem! Proto neváhejte a přidejte se k naší skvělé komunitě a hromadě úžasných artů!

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM

Flowee s Kubou si na speciální štětcoberský Štětec pozvali speciálního hosta - Hafiho, který maloval například arty postav do Arila speciálu! Tentokrát tedy budou kvalitní díla převládat nad těmi vidličkovými!

Pokud si to nechcete nechat ujít, začínáme ve středu od 20:00 na Twitchi!

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

V minulé epizodě si Věčné duše poradily s armádou mimiků, kteří na sebe vzali podoby nejrůznějších věcí - sudu, krabice, záchodu, knihovny, dveří, nebo domu samotného!

Boj dopadl pro Duše dobře, ale jeden z vojáků Železných při něm položil život. Skupina ho pohřbila a během večera také zjistila, že v místních bažinách sídlí temná moc. To ovšem nemá moc čas řešit, protože se musí vydat do města Othe.

Dorazí tam již ve čtvrtek? To zjistíme od 18:00 na Twitchi a Youtube!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Sobotní stream by měl být ve znamení VR. Konkrétní program je zatím v řešení, takže vám zatím můžeme říct jen to, že určitě uvidíte Kubu.

Pravděpodobně bude stream začínat v sobotu od 18:00 na Twitchi. OVŠEM! Možná tentokrát uděláme drobnou změnu a začneme ve 20:00! O všem vás budeme informovat.

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

POKUD SI LIDÉ MYSLÍ, ŽE VAŠE MALÍŘSKÉ UMĚNÍ NENÍ DOBRÉ, POČKEJTE PÁR STOLETÍ, NAKONEC BUDE OCENĚNO!

KUBA Z NA TAHU