Začíná nám advent! A to znamená speciální Na tahu štětcem. Flowee s Kubou ozdobí perníčky a zazpívají koledy! Ve čtvrtek tradiční Duše a v sobotu Lamy na tahu z gauče.

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM SPECIÁL

Vánoce, Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé... Taky už cítíte ve vzduchu vánoční atmosféru? Flowee s Kubou jo! A rozhodli se ji ještě podpořit. Ve středu spolu usednou ke stolu a pustí se do zdobení perníčků. Nebojte, nebudou je péct sami, ani zdobící směs raději míchat nebudou..

Pokud si tedy chcete užít pohodu již první den v prosinci, neváhejte a přijďte ve 20:00 na Twitch!

P.S. Budou i tématické koledy..

P.P.S. Píšu sem ještě něco, aby to nemusel dělat chudák Killer. On totiž zjistí, že text je příliš krátký a doporučení článku rozbíjí grafiku. Takže by zase napsal nějaký fórek na můj účet. SMŮLA! *natahuevil*

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulá epizoda byl výživná. Věčné duše opustily Mýdlovou oázu, rozloučily se s Prenkem, oživily Brindala, potkaly Petera a shledaly se se Zermenem. Je třeba dodávat víc? V jejich příběhu se toho teď děje více než dost, proto byste si neměli jeho pokračování nechat ujít. A pokud jste předchozí díl neviděli, rozhodně koukněte na Youtube!

Ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!

Minule byla výživná roleplayová epizoda!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Sobotní stream Lam bude gaučový! Robko, Endy a Valda aka MartinValasek_ se sejdou u Kuby, kde si společně zablbou na PS5. Těšit se můžete na kvalitní gamesky jako Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends či Gang Beasts! A možná přijde i FIFA 22..

V sobotu začínáme v 18:00 na Twitchi!