Za necelé dva týdny nás čeká Fest. Proto máme tento týden opět klidnější. Představte si to jako klid před bouří. Ve vzduchu je cítit, že se blíží něco velkého... ale zatím se to teprve blíží! 

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý týden byl stream Věčných duší ze záznamu, protože živé hraní proběhlo již v neděli na Gameconu v Pardubicích. Tato epizoda skončila tím, že se skupina zasekla před velkou ledovou zdí, kterou vyčarovala zlá mrazivá babizna. Nabídla hrdinům, že je pustí dál, pokud jí Que T. slíbí svého prvorozeného syna (jako fakt??). Tak či onak došli Duše k závěru, že mrazbiznu budou muset eliminovat.

Jak tento boj proběhne? A dokáží si Věčné duše s takovou nepříjemnou ženštinou poradit? To zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na Nerdfixu.

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Tato sobota bude pátá v měsíci. Což nám trochu kazí naší myšlenku, že máme plány vždy na 4 soboty v měsíci.. Ale to nevadí, protože příští sobotu Lamy nebudou kvůli Festu! Takže tento týden singleplayer sobota, ve které už Kuba konečně dohraje Star Wars Jedi: Fallen Order!

Lamy na tahu startují v sobotu od 18:00 na Twitchi!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

AŽ KDYŽ TI SEDNE KOMÁR NA VARLE, ZJISTÍŠ, ŽE NÁSILÍM NIC NEVYŘEŠÍŠ.

NÁČELNÍK JIRAS Z NA TAHU