Znáte Killera? Toho pána, který má na starosti Nerdfix? Duše mají volno, takže ve čtvrtek povede sezení Dračího doupěte s Na tahu! Sobotní stream poté bude vyhrazen pro novou hru D&D: Dark Alliance!

ČTVRTEK - KILLERŮV ONESHOT

Věčné duše budou tento týden u ledu. Náčelník si pinká softball na ME, takže se musíme zabavit jinak! Killer se rozhodl využít situace a přesvědčil nás, že D&D 5e je příliš moderní a jednoduchý systém. Spišský zabiják si pro nás tak připravil oneshot v systému Dračí Doupě 2.

V tomto systému je pět základních povolání, která si mezi sebe rozdělíme rovným dílem. Ve čtvrtek se tak v nových rolích představí Flowee, Endy, Robko, Kuba a speciální host Gelu!

Čtvrteční stream Dračího doupěte 2 začíná v 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na Nerdfixu.

SOBOTA - LAMY NA TAHU 

V sobotu nás čeká CO-OP stream Lam na tahu. Vzhledem k tomu, že příští týden vychází nová D&D hra Dark Alliance, nemůžeme si to nechat ujít! Víkendový stream tedy bude ve znamení gamesení této nové hry ve společném CO-OPu. Rád bych se také podělil o sestavu, která na streamu bude, ale bohužel tuto informaci nemám ověřenou.

Pravděpodobně se ale můžete těšit na Flowee, Endyho, Kubu, Roba, Robka a Wrii z Indiana! Ano, v podstatě všichni kromě Jirase. Teď si jistě kladete otázku: „Ale Kubo, Dark Alliance má CO-OP pouze pro čtyři hráče, jak to hodláte udělat?“ Budeme rotovat sestavou! Ano, na streamu se pravděpodobně budeme střídat.

Lamy na tahu začínají v sobotu od 18:00 na Twitchi!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

POKUD TI VE FIFĚ NEVYJDE PŘIHRÁVKA, ZKUS JI ZNOVA. POKUD ZNOVA NEVYJDE, VYSTŘEL! 

KUBA Z NA TAHU