Konečně nás čeká klidný týden! Ve čtvrtek Věčné duše, v sobotu komunitní Lamy na tahu a v neděli epické zakončení Arily! Nebude toho mnoho, ale bude to stát za to! 

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

Minulý týden se Věčné duše vydaly na inspekci do sídla rodu Oveso, aby zjistily, jak je možné, že je jejich víno tak dobré. Komplikovaný infiltrační plán Věčných duší vyšel. Během prozkoumávání sudů s vínem ovšem Mistral s Brindalem narazili na několik podezřelých věcí a postupně se přibližovali k odhalení tajemství rodiny. To se ovšem místním nelíbilo. LaFad Oveso, který je po areálu prováděl, se pokusil Brindala očarovat. Nepodařilo se mu to a ve vzduchu tak visí souboj!

Jak bude vyšetřování pokračovat? To zjistíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!

Minulý díl byl hodně o víně!

SOBOTA - LAMY NA TAHU

Třetí sobota v měsíci znamená jediné: komunitní Lamy na tahu! Můžete se tak těšit na Robka ve společnosti certifikovaných lam. Společně se pravděpodobně vydají do hry Gang Beasts. Nebo taky ne. To se ještě uvidí.

Jisté ale je, že stream začíná v sobotu od 18:00 na Twitchi a můžete se těšit na Robka a naši skvělou komunitu!

NEDĚLE - ARILA DOBRODRUŽSTVÍ - DÍL TŘETÍ

Jiras společně s autorem knihy Arila: Stříbrné město Sterakdarym vytvořili příběh z tohoto světa, do kterého poslali Tahouny. K nim se na tuto výpravu přidala také Bětka aka Duhový poník! V prvních dvou dílech dostala skupina úkol, aby našla ztraceného Splétače, který by mohl ohrozit bezpečnost celého města Nurheim. Naposledy se jim ho podařilo lokalizovat. Dokáže ale skupina porazit jeho věznitele a dostat Splétače bezpečně na Nurheim?

Závěr této speciální minisérie uvidíte v neděli od 18:00 na Twitchi i Youtube!

MOUDRO PRO TENTO TÝDEN

Když se na poprvé něco nepovede, udělej to ještě dvakrát nebo třikrát, ať z toho je statisticky významný vzorek.

ROBO Z NA TAHU