V tomto týdnu nás čeká Na tahu štětcem, ve kterém se podíváme na výtvory ze Štětcoberu! Ve čtvrtek tradiční Věčné duše a v sobotu místo Lam stream našeho hraní Dračí Hlídky z BookConu!

STŘEDA - NA TAHU ŠTĚTCEM

První týden v měsíci! Kuba s Flowee s opět zmocní svých virtuálních štětců a pustí se do tvorby uměleckých děl! To vše samozřejmě s notnou dávkou cringe. Ale nebojte, tentokrát vidličky brát nemusíte, protože značnou část streamu si budou prohlížet díla naší skvělé komunity z uplynulého Štětcoberu!

Pokud se na tato díla chcete také podívat, nalaďte si ve středu od 20:00 Twitch!

(Kubo, piš tie texty dlhšie, lebo potom to blbo formátuje tie gigantické odkazy na epizódy, na ktoré aj tak nikto nekliká a rozbíja ti to nadpisy! Alebo miesto tých veľkých štvorcových odkazov s obrázkom, na ktoré nikto nekliká, použi tie podlhovasté odkazy s obrázkom, na ktoré nikto nekliká - Killer)

ČTVRTEK - VĚČNÉ DUŠE

V minulé části dobrodružství si Věčné duše získaly důvěru kolefínů v Mýdlové oáze. S partou delfíních lidí to ale vůbec nebylo snadné. V soutěžích je hrdinové porazit nedokázali, takže došlo na starý dobrý boj. I když Duše dostávaly solidně po tlamě, dokázaly nakonec kolefíny porazit. Nyní je čeká vyjednávání o tom, aby se delfíňané vydali společně s nimi za Frndys a pomohli jí tak získat moc k osvobození Brindala.

Jak bude dobrodružství pokračovat uvidíme ve čtvrtek od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!

SOBOTA - DRAČÍ HLÍDKA Z BOOKCONU

V sobotu nás Lamy na tahu nečekají. Většina Na tahu totiž bude na BookConu v Dobříši. Společně se Strangers and Dragons si totiž zahrají speciální oneshot v systému Dračí Hlídky. Tento oneshot bude pravděpodobně streamován, pokud o něj nechcete přijít, sledujte sociální sítě Na tahu, kde se objeví odkaz na stream!

Živé hraní na Bookconu začíná v sobotu ve 20:00.

P.S. Bude tam i Gelu! <3