Už za několik týdnů do našich kin dorazí tenisové drama Rivalové (Challengers), o které se postaral na Oscara nominovaný režisér Luca Guadagnino (Dej mi své jméno). V rámci toho se studio MGM pochlubilo ještě jednou krátkou upoutávkou, ve kterém o filmu promluví jak zmíněný filmař, tak i hlavní hvězda Zendaya (Duna: Část druhá). Podívat se na ni můžete výše.

Ve snímku herečka ztvární Tashi Duncan, bývalou tenisovou šampionku, ze které je nyní rázná trenérka. Tak se pokusí vymyslet plán, jak pomoci svému manželovi Artovi (Mike Faist), kterému se v poslední době v tenisovém světě vůbec nedaří a prohrává jeden zápas za druhým. Tashi ale narazí na nečekanou překážku poté, co se znovu střetne s tenistou Patrickem (Josh O'Connor), jejím ex-přítelem a bývalým nejlepším kamarádem Arta. Když se pak tato trojce opět dá dohromady, čímž znovu vyplavou na povrch vzpomínky na společné zážitky z minulosti, napětí začne postupně narůstat. Tashi si proto bude muset položit otázku, co všechno by ji mohla výhra vlastně stát.

Podle všeho se můžeme těšit především na příběh o řádně zapeklitém milostném trojúhelníku, který opepří soupeření na tenisovém kurtu.  

Luca Guadagnino je dále zodpovědný za tituly jako Suspiria (2018) a Do morku kostí (2022). Scénář k Rivalům sepsal Justin Kuritzkes, pro něhož je snímek celovečerním debutem.

Dále se mají ve snímku objevit herci jako Jake Jensen, Faith Fay, A.J. Lister, Scottie DiGiacomo, Sid Jarvis, Charles Massey, Keanu Ham a Andre Gadbois.

Do našich kin film dorazí 25. 4. 2024.