Příchod dítěte na svět patří k těm nejkrásnějším okamžikům v životě rodičů. Ti ovšem budou muset také počítat s několika probdělými noci, kdy miminko bude téměř v jednom kuse plakat. Někdy je zkrátka rodičovství setsakramentsky náročná věc. A to obzvlášť pro matku. Dokáže to i nadcházející psychologický thriller s nádechem hororu jménem Baby Ruby, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladý pár, který tvoří Jo (Noémie Merlant) a Spencer (Kit Harington). Jo je už v posledních fázích těhotenství, tudíž už mají se Spencerem pro jejich miminko doma vše připravené. Dokonce v rámci toho udělají i menší slavnostní oslavu, na kterou pozvou několik svých známých. Když však Jo konečně porodí, žádné veselé chvíle ji rozhodně nečekají. 

Jo tak brzy zjistí, že mateřství může být dost frustrující věc. Jejich holčička jménem Ruby téměř konstantně pláče, v rámci čehož nemá Jo téměř žádný čas pro sebe. O to víc je frustrující vidět jiné matky, jejichž miminka se zdají být naprosto tichými andílky. Ruby ale pláče konstantně, což ji donutí zamyslet se nad tím, zda s ním není něco v nepořádku.

Nepomáhá ani příjezd její matky, která je ochotná se o Ruby na nějaký čas postarat, aby měla Jo chvilku klidu. Na ten ale může rovnou zapomenout. Jo tak postupně začne propadat do hlubin šílenství, v rámci čehož nám poslední třetina traileru ukáže řádně znepokojivou podívanou. Skutečně se ale odehrává pouze v Joině hlavě? 

Snímek bude režijním debutem herečky Bess Wohl, která se zároveň postarala i o scénář.

Kromě výše zmíněných si ve filmu zahrají také Meredith Hagner, Reed Birney, Jayne Atkinson, Emerald Rose Sullivan, Erin Wilhelmi a Lauren Beveridge.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 2. 2023.