Sympatickou australskou herečku Yvonne Strahovski můžeme my hráči znát jakožto představitelku Mirandy z Mass Effect trilogie, které propůjčila svůj hlas a podobu. Obzvlášť se ale proslavila v seriálu Chuck (2007), kde si zahrála agentku Sarah, a pak jsme ji ještě mohli vidět i v Příběhu služebnice (2017), jejíž šestá řada se již připravuje.

Deadline nyní hlásí, že herečka se v budoucnu chopí jedné z hlavních rolí v připravovaném hororovém seriálu, který ponese název Teacup. Na výrobu bude jakožto výkonný producent dohlížet mistr hrůzy James Wan (V zajetí démonů) a jeho společnost Atomic Monster. 

Příběh by měl podle všeho volně vycházet z románu Stinger, který v roce 1988 napsal Robert McCammon. Děj by nás měl zavést na venkov státu Georgia, kde se skupinka lidí, bude muset spojit, aby čelila jakési tajemné hrozbě, jež ohrožuje jejich životy. Dalších detailů o ději se snad dočkáme poté, až začne hlavní část produkce.

O režii první epizody by se měl postarat E. L. Katz, který natočil jeden díl z druhé řady (Záhadné sídlo Bly) slavného hororového seriálu The Haunting (2018) od Mikea Flanagana. Dále natočil filmové tituly jako Cheap Thrills (2013) a Small Crimes (2017).

Scénář má zpracovat Ian McCulloch, který psal pro seriály jako Chicago Fire (2012) a Yellowstone (2018). 

Mezi další výkonné producenty budou patřit Michael Clear, Rob Hackett, Katz, McCammon, Francisca X. Hu a Kevin Tancharoen.

Kromě výše zmíněné herečky zatím na palubě žádná jiná hvězda není, stejně tak ani neznáme přibližné datum uvedení. Seriál by každopádně měl premiérovat na službě Peacock.