Na službě Amazon Prime Video se v budoucnu můžeme těšit na zbrusu novou sérii jménem The Better Sister (Ta lepší z nás), ve které se v hlavních rolích objeví Jessica Biel (Candy: Smrt v Texasu) a Elizabeth Banks (Ptáci stěhováci). Seriál bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2019, kterou napsala Alafair Burke.

Příběh se bude točit kolem Chloe (Biel) a Nicky (Banks), dvou sester se zcela odlišnými životy. Zatímco Chloe má po svém boku pohledného manžela Adama a puberťáckého syna Ethana, Nicky, která byla za Adama kdysi provdaná a je také Ethanovou biologickou matkou, se snaží vyhýbat se malérům a dostatečně si vydělat na živobytí. Jednoho dne je ale Adam brutálně zavražděn, přičemž hlavním podezřelým se stane jeho syn Ethan. Obě dvě sestry se proto po letech spojí, aby odhalily pravdu, jež se skrývá hluboko v rodinných tajemstvích. 

Showrunerkami chystané série se stanou Olivia Milch a Regina Corrado. Milch se podílela na výrobě scénáře k ženské verzi Dannyho parťáků jménem Debbie a její parťačky (2018), Corrado zas psala pro seriály jako Agresivní virus (2014) a Starosta Kingstownu (2021).

O režii jednotlivých epizod se postará schopný australský filmař Craig Gillespie, jehož posledními filmy byly Já, Tonya (2017), Cruella (2021) a Peníze těch tupců (2023).

Těšit se podle všeho máme na lákavý thriller plný zvratů, který bude strhujícím příběhem o rodinných sporech a odpuštění.

Kromě Amazonu budou na výrobu série dohlížet také společnosti Tomorrow Studios a Fortunate Jack Productions. Zatím ale není známo, kdy přesně se seriálu vlastně dočkáme.