Australského herce Eamona Farrena budou pravděpodobně mnozí z nás znát díky jeho působení v seriálovém Zaklínači (2019), kde ztvárnila Cahira. Krátce po novém roce se objeví v nadcházejícím sci-fi thrilleru jménem T.I.M., na který už máme i oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na inženýrku robotiky jménem Abi (Georgina Campbell), která po odchodu na venkov pracuje na svém dalším velkém projektu. Prototypu humanoidního robota, jehož výrobu si objednala technologická firma se zaměřením na umělou inteligenci. Výsledkem se stává robot jménem T.I.M., který se zprvu zdá být poslušným asistentem. Věci ale začnou jít od desíti k pěti ve chvíli, kdy T.I.M. začne být svou vdanou stvořitelkou posedlý. A brzy se proto pokusí nahradit jejího manžela. 

O scénář a režii se postaral Spencer Brown, který si zahrál v komediálním hororu Shed of the Dead (2019). Na scénáři pracovala také Sarah Govett.

Dále se ve snímku objeví herci jako Mark Rowley, Amara Karan, Nathaniel Parker, Tom Bell, Eliza Glock, Edmund Kingsley, Adil Akram a Janis Ahern.

Snímek dorazí na VOD 12. 1. 2024.