Studio Lionsgate se nedávno pochlubilo oficiálním trailerem na nadcházející thriller jménem Sunrise, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje Guy Pearce (Memento). Na upoutávku, která toho v poslední třetině možná ukazuje zbytečně moc, se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do ponurého městečka, ve kterém se nachází podivný muž jménem Fallon (Alex Pettyfer). A i přestože má lidskou podobu, o člověka se úplně nejedná. Fallon je totiž strašlivým tvorem noci, který se živí lidskou krví. Obyvatelé městečka tak mezi sebou mají tajnou dohodu, v rámci které Fallona pravidelně „krmí“. Věci ale samozřejmě rychle půjdou od desíti k pěti. Na scénu pak přichází i tajemný Reynolds (Pearce), který má své vlastní představy o tom, co s upírem vlastně udělat. Sám ale také chová jisté tajemství. Je ale Fallon skutečně tak nebezpečný a zlý? Nebo je vše přece jenom trochu jinak? 

O režii se postaral irský filmař Andrew Baird, který natočil sci-fi Zone 414 (2021) a akčňák One Way (2022). O scénář se postaral Ronan Blaney (Sex nebo život!).

Dále se ve snímku objeví herci jako Kurt Yaeger, Olwen Fouéré, Crystal Yu, William Gao, Richard Pettyfer, Forrest Bothwell, Chike Chan a Riley Chung.

Snímek vyjde na VOD již 19. 1. 2024.