Mark Protosevich, který je jedním z autorů scénáře ke slavnému snímku Já, legenda (2007), nám už za měsíc nadělí svou zbrusu novou sérii jménem Sugar, ve které se v hlavní roli objeví Colin Farrell. Služba Apple TV+ se už pochlubila i plnohodnotným oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem Johna Sugara (Farrell), amerického soukromého detektiva, který začne vyšetřovat záhadné zmizení Olivie Siegel (Sydney Chandler), milované vnučky legendárního hollywoodského producenta Jonathana Siegela (James Cromwell). Když se ale Sugar snaží zjistit, co přesně se Olivii vlastně stalo, začne zároveň odhalovat tajemství celé Siegelovy rodiny. Některá z nich vznikla relativně nedávno, jiná jsou už dávno pohřbená. 

Mark Protosevich se stal tvůrcem a hlavním scenáristou, v minulosti také napsal filmové tituly jako Cela (2000), Poseidon (2006) a Oldboy (2013). Spolu s ním na scénáři k chystané sérii pracovali ještě Donald Joh (Ledová archa) a Sam Catlin (Preacher).

O režii jednotlivých epizod se postarali Fernando Meirelles (Dva papežové) a Adam Arkin (Noční agent).

Dále hrají Amy Ryan, Kirby Howell-Baptiste, Anna Gunn, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Lindsay Pulsipher a Natalie Alyn Lind.

Na službě Apple TV+ od 5. 4. 2024.