Nezávislé produkční a distribuční studio NEON, od kterého šel nedávno do kin snímek Ferrari, se pochlubilo krátkou upoutávku na tajemný a zřejmě hororový snímek, o kterém zatím nevíme zhola nic. Podívat se na něj můžete výše.

Upoutávka nám toho sice moc neukáže, ale i tak ony dvě fotografie (obzvlášť ta druhá), v divákovi vzbuzují poněkud nepříjemný a znepokojivý pocit. A o co se vlastně jedná? Toť otázkou, ale je poměrně možné, že se jedná o upoutávku na chystaný psychologický thriller jménem Longlegs. Možná se nám to jenom zdá, ale nohy na druhé fotce jsou… opravdu vcelku podivně dlouhé. Film Longlegs by měl pojednávat o agentce FBI jménem Lee Harker (Maika Monroe), která jde po stopách nepolapeného sériového vraha, jehož by měl ztvárnit Nicolas Cage. 

Je samozřejmě možné, že z toho nakonec vyleze něco úplně jiného, ale moc by nás nepřekvapilo, kdyby se o Longlegs skutečně jednalo.

O scénář a režii se postaral Oz Perkins, který má za sebou horror Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020). Tak doufejme, že NEON nám už brzy odhalí pravdu.