Nezávislé studio A24 je známé především díky své výrobě kvalitních artových filmů, tudíž člověk by si možná řekl, že by bylo tím posledním, které by se rozhodlo zpracovat seriál o americké celebritě Paris Hilton. Ale přesně to nás skutečně čeká. Nyní již známá společnost, která na mnoha frontách dobývá Hollywood, podle všeho připravuje o Hilton životopisnou sérii, jež bude vycházet z jejích letos vydaných pamětí Paris: The Memoir.

Seriál zatím nemá na palubě žádného scenáristů, podle všeho ale bude opravdu pečlivě věrný původní předloze, která vypráví o životě dědičky impéria Hilton Hotels. V knize například Paris Hilton popisuje svůj boj s drogovou závislostí a duševními problémy, přičemž zároveň v ní píše i o svých vzestupech a pádech, když vyrůstala jako mladá hvězda v centru pozornosti.

Hilton uvedla, že svou kniha napsala, aby svět věděl, čím dnes vlastně je. Zaměřila se tak na klíčové aspekty svého života, které vedly k tomu, na co je nyní nejvíce pyšná. Tedy na to, jak jí byla odebrána moc, kterou posléze zas získala zpět, v rámci čehož vybudovala prosperující firmu a dobrou rodinu. Alespoň tak to Hilton popisuje v synopsi knihy.

K chystanému seriálu zatím nejsou upsaní žádní herci, ale bude se na něm podílet sama Paris Hilton jako výkonná producentka. Tu samu úlohu by měly vykonávat ještě herečky a sestry Dakota Fanning (Válka světů) a Elle Fanning (Veliká). Jelikož ale projekt ještě nemá na palubě ani scenáristu, dočkáme se ho patrně až zadlouho. 

Nebude to poprvé, co to studio A24 bude zkoušet se seriálem. Spolu s HBO dohlíželo také na tvorbu série Idol, která však nedávno dostala stopku a druhé řady se tak už nedočká. Taktéž produkovalo seriály jako Ve při (2023) od Netflixu a Ramy (2019) od Hulu.

Jeho vůbec nejúspěšnějším filmovým počinem se stala akční fantasy jízda Všechno, všude, najednou (2022), která vyloženě ovládla letošní Oscary, na nichž zvítězila hned v sedmi kategoriích, včetně té za nejlepší film roku.

Jsme každopádně tuze zvědaví, co ze seriálu nakonec vyleze. I přestože mnozí z nás si Paris Hilton pravděpodobně spojují se samými nekvalitními tituly, spolupráce A24 by mohla přinést zajímavý výsledek.