Právě dnes na Apple TV+ premiéruje drama Mosty od studia A24, ve kterém se v hlavní roli představí Jennifer Lawrence. Služba proto ještě vydala zbrusu nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. A oproti tomu předchozímu je podstatně optimističtější, takže možná nás ve výsledku zas až taková depka nečeká.

Lawrence zde tak ztvární postavu Lynsey, která působila v Afghánistánu pro americké armádní inženýrské sbory. Tam ale došlo k události, která jí navždy změnila život. Během jisté mise její vozidlo najelo na výbušninu, která ji sice nezabila, ale vážně poranila její mozek. Po skončení rehabilitace se tak vrací zpátky do USA, přesněji do New Orleans, kde žije její matka (Linda Emond), se kterou však nemá úplně nejlepší vztah. Nemluvě o tom, že se také vrací do domu, který má spojený především se špatnými vzpomínkami. 

Lynsey totiž narukovala především proto, aby unikla z onoho nepříjemného domácího prostředí. Nyní ale neví, co vlastně se sebou. Následně se tak rozhodne přijmout práci jako uklízečka bazénů. Nedlouho poté se tak seznámí s mechanikem jménem James (Brian Tyree Henry), kterého také trápí přízraky minulosti. Jak se podle nejnovějšího traileru zdá, Jamese potkala autonehoda, při které patrně zemřel jeho syn.

A jelikož si oba dva začnou velice rozumět, začne mezi nimi vznikat silné přátelské pouto, díky kterému se snad oběma zahojí jejich rány na duši. Asi proto nebude překvapující, že podle tvůrců jsou hlavními motivy příběhu vyrovnání se s minulostí a pokus o zlepšení svého života. 

O režii se postarala Lila Neugebauer, která se podílela na tvorbě seriálů z roku 2021 jako Služka a Holky z vejšky.

Dále se ve snímku objeví Samira Wiley, Stephen McKinley Henderson, Russell Harvard, Jayne Houdyshell, Donald Paul a Jaylen Moore.