Blížíme se do půlky října, to znamená, že přichází i hororová sezóna. A studio Lionsgate nám již příští měsíc nadělí nechutně vyhlížející horůrek jménem Squealer, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do městečka, kde za záhadných okolností začnou mizet mladé ženy, především prostitutky. Jak je ale z upoutávky zřejmé, jedna z nich se nakonec najde, ovšem je z něčeho náležitě vyděšená. Na scénu proto nastupuje mladý policista a chytrá sociální pracovnice, kteří musí onu hrozivou záhadu rozlousknout. Stopy je dovedou až na odlehlou prasečí farmu, kterou vede značně podezřelý chlapík. A ten zde evidentně nepracuje pouze s prasečím masem. 

V přítomnosti vraždícího chovatele se objevuje ještě jedna postava, kterou ztvárnil Theo Rossi. Jakou přesně ale bude hrát úlohu v příběhu, je zatím ve hvězdách. Oficiální popis snímku láká na vstup do hrozivého světa sériových vrahů, ze kterého bude mrazit v zádech.

Asi nebude žádným překvapením, že snímek dostal R raiting za zobrazování násilí, užívání drog, nahotu, vulgaritu a sexuální obsah. Žádné veledílo z filmu pravděpodobně nebude, ale pokud máte rádi horory a nemůžete odolat své morbidní zvědavosti, chystaný snímek by nakonec mohl být něčím pro vás. 

O scénář a režii se postaral herec Andy Armstrong, pro něhož bude film celovečerním debutem. Na scénáři spolu s ním pracovala i Danielle Burgio.

Ve snímku se objeví herci jako Wes Chatham, Kate Moennig, Tyrese Gibson, Ronnie Gene Blevins, Danielle Burgio, Sydney Carvill, Andy Armstrong, Ramona DuBarry a Rebecca Knox.

Snímek by měl dorazit na VOD již 3. 11. 2023.