Letos bychom se měli dočkat nové série komiksů o pavoučí ženě. Ta se naposledy objevila v týmu Strikeforce, který ve stejnojmenné řadě komiksů řešil nejrůznější potíže plné krve a špíny (co jiného byste také čekali od party, ve které je Blade, že). Oblíbenost postavy Jessicy Drew nakonec přiměla Marvel k tomu dát jí po delší odmlce další sólovku, která bude nabušená akcí a dobrodružstvím.

Spider-Woman se totiž bude muset mimo vlastního vzteku potýkat i se záhadnou nemocí, která jí značně zkomplikuje život. Nakonec se ale pokusí dostat na vlastní nohy, a tak přijme zdánlivě snadnou práci. To ale netuší, že ji brzy začnou pronásledovat neznámé síly, které usilují o její život. A nic neusnadní ani záhadná minulost, před kterou se Jessica neschová.

Novou síť příběhů o pavoučí ženě plnou intrik, zrady a napětí si vzala na starost Karla Pacheco (Punisher Annual #1, Fearless #2). Ta chce, aby si Spider-Woman užili i ti, kteří s jejími příběhy dosud neměli tu čest nebo dokonale neznají lore. Kresbu pak vytvořil zkušený Pere Perez, který se podílel na komiksech Ghost-Spider Annual #1, Spider-Verse #2 či na prvním čísle War of the Realms: Uncanny X-Men.

První číslo Spider-Woman bude v Americe k dostání už 18.března. Kdy se objeví u nás, nevíme.