Pokud jste už viděli nejnovější Vřískot a prahnete po nějaké další podívané, kde se budou mordovat školáci, tak byste mohli dát šanci nadcházejícímu španělskému slasher horůrku jménem Knižní klub zabijáků, který bude už zanedlouho premiérovat na Netflixu. Výše se můžete podívat na oficiální trailer, ale bohužel k němu nejsou žádné titulky. Znalci španělštiny ovšem nebudou mít problém.

Snímek bude každopádně vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy, kterou napsal Carlos García Miranda. Příběh se zaměří na osm univerzitních studentů, kteří sdílejí nejenom lásku pro hororový žánr, ale také jisté temné tajemství, jež za žádnou cenu nesmí vyplavat na povrch. 

Kvůli jejich žertíku v kostýmech totiž dojde ke smrtelné nehodě. Proto mezi sebou uzavřou dohodu, že o oné události nebudou nikdy mluvit. Tak snadno se z toho ale samozřejmě nevylížou. O jejich činu totiž ví jakýsi záhadný spisovatel. A ten začne následně jednotlivé viníky trestat tím, že každý den o jednom z nich zveřejní na sociálních sítích kapitolu knihy, která je napsaná podle jejich životů.

To horší ale přijde vždy až později. Následně si onen tajemný pisálek nasadí masku klauna a začne mladé viníky postupně vraždit. Mezi spolužáky se tak začne zvyšovat míra nedůvěry. Co když je onen maskovaný vrahoun součástí skupiny? 

O režii snímku se postaral Carlos Alonso-Ojea, který v minulosti například pracoval na dalším španělském hororu jménem Los inocentes (2013). Na scénáři se podílel sám Carlos García Miranda.

Ve snímku si zahráli herci jako Veki Velilla, Iván Pellicer, Álvaro Mel, Carlos Alcaide, María Cerezuela, Priscilla Delgado, Daniel Grao a Carmela Lloret.

Snímek bude na Netflixu premiérovat již 25. 8. 2023