Ne všechno se vejde do našeho každodenního zpravodajství. Přesto by byla škoda některé následující trailery minout. Kdo ví, třeba je Unchinged nebo Rising Phoenix to, na co čekáte a ani o tom nevíte. Pojďme se tedy podívat na to, co jsme mohli během poslední sedmi dnů vidět, ale o čem jsme nepsali samostatný článek.

TŘETÍ SÉRIE RUST VALLEY RESTORERS 

Rust Valley Restorers není vyloženě seriál - jedná se o dokumentární sérii, která se točí okolo usedlosti Rust Valley v kanadské Britské Kolumbii a jejich lásce k autům. V jádru leží restaurátorství vozů, kde se Michael Hall, jeho syn Connor a nejlepší přítel Avery snaží navrátit starým šrotům jejich dávno zašlou slávu.

Třetí série začíná 21. 8.

TŘETÍ SÉRIE FIND ME IN PARIS

Stejně jako Rust Valley Restorers, i třetí série Find Me In Paris začne 21. 8. Oba projekty jsou ovšem zásadně odlišné a Find Me in Paris se vyžívá ve svém konceptu pubertální dramatické komedie s prvky cestování časem.

MAGIC CAMP

Určitě jste jako malí byli fascinováni magickými triky a iluzemi (možná stále jste). Někteří z toho udělali profesi, jiní se možná pokusili experimentovat. Co když se oba tyto světy spojí? To se snaží zodpovědět rodinná komedie Magic Camp, v níž pomůže parta dětí nešťastnému kouzelníkovi znovu najít jeho lásku k magii.

Film vychází dnes v rámci Disney+.

DRUHÁ SÉRIE UNDERCOVER

Nebo jste možná nechtěli být kouzelníkem, ale tajným agentem. To ovšem neobnáší rychlá auta, krásné ženy, zajímavou výzbroj a jméno James Bond. Undercover od Netflixu se snaží ukázat tu drsnější a realističtější stránku takové práce. Druhá série konkretně se pak zaměřuje na ilegální obchod se zbraněmi.

Druhá série vyjde 6. 9.

RISING PHOENIX

Dokumentárně laděný film Rising Phoenix se zaměřuje na Paralympijské hry a sleduje příběh tohoto projektu od jeho počátků. Tohle má rozhodně velký potenciál. K vydání dojde již 26. 8.

FREAKS - YOU'RE ONE OF US

Superhrdinských filmů a seriálů tu máme hodně, co ale takhle jeden, který se více zaměřuje právě na samotné lidi? Freaks - You're One of Us sleduje příběh Wendy, která odhalí, že má superschopnosti. Stejně jako její kolega z práce a jeden cizinec, kterého potká. A jak správně klade oficiální popis: Jak se rozhodne se svými schopnostmi naložit?

COME TRUE

Pokud byste naopak rádi sáhli po hororu s nadpřirozenem, možná vám přijde vhod Come True. Tento film sleduje vysokoškolačku Sarah, která uteče z domu a trpí vracejícími se nočními můrami. Dostane možnost se zúčastnit univerzitní studie ohledně spánku, ale všechno pomalu eskaluje, když se její začnou její noční můry zhoršovat.

Film vyjde někdy letos.

YOUNG WALLANDER

Nadšence do detektivek by mohl zajímat tento další film od Netflixu. Young Wallander se zaměřuje na mladého policistu Kurta Wallandera, který je svědkem brutálního zločinu. V důsledku toho je k případu po boku svého nadřízeného přiřazen.

UNHINGED (VYŠINUTÝ)

Pokud Nerdfix sledujete pravidelně, o filmu Unhinged určitě neslyšíte prvně. Psali jsme o něm totiž už před dvěma měsíci, když vyšel první trailer. Včera vyšel trailer druhý, který sice co do nových záběrů toho moc nenabízí, nicméně je laděn trochu parodickým a nevážným - přesto v určitých částech stále velmi drsným - stylem. Rozhodně doporučujeme.

Film bude mít v českých a slovenských kinech premiéru 10. 9.

THE WAR WITH GRANDPA (DĚDA, POSTRACH RODINY / AKO DOSTAŤ DEDA Z DOMU)

Premiéra v českých kinech 10. 9., ve slovenských kinech 17. 9.

UNPREGNANT