Nicméně přiznejme si to, o žádné velké překvápko se opravdu nejedná. Oba dva filmy patřily komerčně k nejúspěšnějším snímkům minulého roku, přičemž Venom: Let There Be Carnage dokonce celosvětově vydělal až 502 milionů dolarů. Překonal tím tak filmy jako Duna, Godzilla vs. Kong a Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, přičemž se tak v žebříčku filmů s nejlepšími tržbami roku 2021 umístil na sedmém místě. Skvěle si vedlo i pokračování milované a legendární série Krotitelů duchů, které z rozpočtu 75 milionů vydělalo přes 204 milionů. Představitelé studia Sony, které je za oba snímky zodpovědné, tak přednedávnem na probíhající akci CinemaCon oznámili, že Venom 3 a další Krotitelé duchů jsou již oficiálně ve výrobě. 

Výroba třetího Venoma zas tak překvapující není, protože ji potvrdila už na konci minulého roku Amy Pascal, producentka MCU Spider-Manů. Mnohé fanoušky ale zejména potěšila zpráva o tom, že se pokračování dočká právě snímek Krotitelé duchů: Odkaz, který volně navazuje na události z prvních dvou dílů. Detaily o ději k dalšímu dílu však zatím známy nejsou, nicméně údajně má přímo navázat na dějství z předchozího filmu. Vrátit by se tak měla většina dětských hrdinů, stejně tak bychom se měli opět dočkat i dospěláckých herců jako Paul Rudd a Carrie Coon. Zatím však není známo, kdy přesně se pátý film ze série objeví v kinech.

Třetího Venoma se se vší pravděpodobností opět ujme režisér Andy Serkis a scénáristka Kelly Marcel. Oba dva totiž už v minulosti prohlásili, že celé univerzum toho stále ještě může nabídnout mnohé. Nutno ovšem dodat, že druhý díl se příliš vřelých reakcí opravdu nedočkal, nicméně prašulí vydělal hodně. Tudíž je rozhodně v zájmu Sony, aby se v sérii i nadále pokračovalo. Nu což, koukat se na Toma Hardyho v méně vážných rolích je vždycky fajn.