Na letošním filmovém festivalu Sundance se promítalo nadcházející drama jménem Sometimes I Think About Dying, ve kterém se v hlavní roli objeví Daisy Ridley (Star Wars: Síla se probouzí). A i přestože stále ještě není známo, kdy přesně se film podívá do světových kin, venku už máme poměrně hezký oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní postavou se stává Fran (Ridley), mladá a ne úplně společenská žena, která se nechává unést myšlenkami o vlastní smrti. A vlastně se jí to i docela líbí. Jednoho dne se ale v práci objeví nový kolega jménem Robert (Dave Merheje), který o Fran začne projevovat zájem. Nedlouho poté pak spolu začnou trávit více času, nicméně Fran zjistí, že v rámci toho se jí přestane líbit, kým vlastně je. 

Podle tvůrců bychom se měli podle všeho těšit na podívanou, ze které se vyklube překvapivá pohádka o ctnostech života. Stejně tak by měl snímek zabřednout do témat jako osamělost, spojení s jinou lidskou bytostí a útrapy, které s sebou život přináší. Jak již bylo řečeno, snímek se na začátku roku objevil na filmovém festivalu Sundance, kde se dočkal rozporuplných recenzí.

Upoutávka každopádně vypadá hezky, pokud ale nejste fanoušci pomalých konverzaček, film patrně nebude úplně vaším šálkem kávy. Snímek bude vycházet ze stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2019. 

O režii se postarala Rachel Lambert, která má za sebou filmy jako In the Radiant City (2016) a I Can Feel You Walking (2021). O scénář se postarali autoři zmíněného krátkometrážního filmu, tedy Stefanie Abel Horowitz a Kevin Armento.

Dále se ve snímku objeví herci jako Parvesh Cheena, Marcia DeBonis, Megan Stalter, Brittany O'Grady, Bree Elrod, Lauren Beveridge, Ayanna Berkshire, Jeb Berrier a Sean Tarjyoto.

Datum premiéry zatím neznáme.