Studiocanal se pochlubilo oficiálním trailerem na chystaný thriller jménem Something in the Water, ve kterém bude krásky v nesnázích terorizovat hladový žralok. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Meg (Hiftu Quasem), která se má v Karibiku zúčastnit svatby své dobré kamarádky Lizzie (Lauren Lyle). Spolu s ní se na cestu vydávají také Cam (Nicole Rieko Setsuko) a Ruth (Ellouise Shakespeare-Hart), stejně tak i její bývalá partnerka Kayla (Natalie Mitson), se kterou se rozešla poté, co obě přežily traumatickou událost. Jejich společný výlet se ale změní v noční můru poté, co Ruth napadne nebezpečný žralok. Brzy se tak celá skupinka ocitne ve velice nezáviděníhodné situaci, která je všechny může stát život. 

O režii se postarala tvůrkyně speciálních efektů Hayley Easton Street, pro kterou bude snímek režijním celovečerním debutem. Scénář sepsala britská autorka Cat Clarke (Dobrá znamení). Dále se ve snímku objeví herci Gabriel Prevost-Takahashi a Laura Costa.

V britských kinech se snímek objeví 5. 7. 2024, necháme se překvapit, zda se dostane i k nám.